email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Θωμάς Γιαλαμίδης: «Η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλέψει βαθμούς»

διαφήμιση

Κατερίνη 17 Οκτωβρίου 2024

📍Την όμορφη κουβέντα μας με τον κεντρικό αμυντικό της ομάδας μας Θωμά Γιαλαμίδη φιλοξενεί σήμερα η σελίδα μας:

👉Κάνατε καλή εμφάνιση με τον Ηρακλή αλλά δεν πήρατε κάτι απο το ματς. Έρχεται το παιχνίδι με τη Νίκη. Μίλησε μας και για τα δυο

🎙Δυστυχώς για ακόμα μια φορά δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι σε μια δύσκολη έδρα με μια ομάδα όμως που χτίστηκε για να πρωταγωνιστήσει.

Μένουμε στην εμφάνιση και εστιάζουμε στο παιχνίδι με την Νίκη βόλου εντός έδρας. Μια ομάδα που έρχεται από θετικό αποτέλεσμα,. Συνεχίζουμε την δουλειά καθημερινά με μοναδικό στόχο το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

👉Καθυστερεί η νίκη, πιστεύεις είναι θέμα εμπειρίας της κατηγορίας ή χρειάζεστε χρόνο (που όμως δε έχετε) σα νέα ομάδα.

🎙Σίγουρα, όταν η ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και όχι να κλέψει βαθμούς και θεωρώ ότι το πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό. σε κουράζει να κερδίζεις μόνο τις εντυπώσεις και να μην παίρνεις βαθμούς.

Πιστεύω είναι καθαρά θέμα θέλησης και αυτοπεποίθησης, μια νίκη είναι το κλειδί για να μπορέσει να αλλάξει όλο αυτό…

👉Δύσκολο πρωτάθλημα με δέκα καλές ομάδες. Πόσο δύσκολη θα είναι και η παραμονή για μια νεοφώτιστη ομάδα?

🎙Όλοι γνώριζαν ότι φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες με ιστορία και κόσμο. Δε μας λείπει τίποτα στην καθημερινότητα μας. Η διοίκηση μας παρέχει όλα όσα χρειάζεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να είναι συγκεντρωμένος στην δουλειά του.

Θα κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε και θεωρώ ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς μια από τις ομάδες που θα παραμείνουν στην κατηγορία.

👉Είσαι χαρούμενος και αισθάνεσαι δικαιωμένος για την επιλογή σου να έρθεις πέρσι τον Ιανουάριο στο Νέο Κεραμίδι?

🎙Σίγουρα αισθάνομαι δικαιωμένος για την επιλογή μου και χαρούμενος επίσης διότι συνδυάστηκε με ένα πρωτάθλημα και κύπελλο στο κλείσιμο της σεζόν.

Αλλά ο κύριος λόγος ήταν ότι βρήκα μια οικογένεια όσο κλισέ και αν ακούγεται, από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασαν, προπονητές, παίκτες και όλοι όσοι ήταν στην ομάδα και με έκαναν να νιώθω άνετα έτσι ώστε να μπορέσω να προσφέρω όσο μπορώ και εγώ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου επίσης.

📸Ρhotographer Michaela Tsorbatzidou

🔵neo fc ΠΑΕ

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Αθλητικά - Σπορ
Κλήση Κ14 & Κ16

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ   Κλήση Κ-14 για ΤΡΙΤΗ 22-10-2024, ώρα 15:45 ΗΛΙΚΙΑ