email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Μήνυμα του Βουλευτή Νίκης Πιερίας κ. Κομνηνού Δελβερούδη, για την 84η Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

διαφήμιση

Είναι ίδιον του Έλληνα να μάχεται με αυταπάρνηση και αδούλωτο φρόνημα υπέρ πίστεως και πατρίδος. Να χύνει το αίμα του για αξίες και ιδανικά, να δημιουργεί εποποιίες, να υπερασπίζεται θυσιαστικά τα ιερά και όσια της φυλής μας, να διδάσκει ηρωισμό και αξιοπρέπεια.

Γι’ αυτό, οι εθνικές μας εορτές αποτελούν ταυτόχρονα και παγκόσμιες γιορτές, πηγή έμπνευσης για εμάς, αλλά και για όλο τον κόσμο, που στέκεται με θαυμασμό και κατάπληξη μπροστά στην αγέρωχη ελληνική ψυχή και παίρνει μαθήματα λεβεντιάς και μεγαλοσύνης.

Κατά κοινή ομολογία, οι έννοιες “μαχητής” και “ήρωας” ταυτίστηκαν στα πρόσωπα των Ελλήνων αγωνιστών του ’40, οι οποίοι αναδείχθηκαν πιστοί συνεχιστές μιας βαριάς εθνικής κληρονομιάς. Αυτή την ιστορική εντολή του ανένδοτου και αέναου αγώνα “υπέρ βωμών και εστιών” είναι πρέπον να παραλάβει με δέος η σύγχρονη γενιά, αλλά και η σημερινή ηγεσία, για να αντιτάξουν κατ’ευχήν από κοινού, ένα νέο σθεναρό ΟΧΙ στους σύγχρονους επιβουλείς και στις νέες προκλήσεις κατά της πατρίδας μας και των εθνικών μας δικαίων.

Χρόνια πολλά! Η Αγία Σκέπη να σκεπάζει και να προστατεύει την Ελλάδα και όλους τους Έλληνες!

Κομνηνός Δελβερούδης

Βουλευτής ΝΙΚΗΣ Πιερίας

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Διάφορα
Το OXI του ΄40

από την 1η  Ποιητική Συλλογή   ¨υποχρέωση τιμής¨ –  2013 του