email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΖΕΥΣ: Διαχρονικός πρεσβευτής αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής προσφοράς

διαφήμιση

Η πόλη ζωντάνεψε ξανά. Φόρεσε τη στολή του δρομέα κι άρχισε να τρέχει. 

 Κάποτε έτρεχαν λίγοι, ελάχιστοι. Τώρα ένα ποτάμι πλημμύρισε και πάλι, από χαρούμενα πρόσωπα, με διάθεση, με χαμόγελο, με υγιή ιδρώτα.

  Κύριος εκφραστής και υπεύθυνος για την δρομική επανάσταση στο τόπο μας, τα τελευταία 16 χρόνια, είναι ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ.

  Δεν είναι καθόλου εύκολο να προγραμματίσεις, να οργανώσεις και να φέρεις σε πέρας έναν λαϊκό αγώνα δρόμου, όπως το Katerini Run που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή που μας πέρασε.

  Ο σύλλογος ανέκαθεν διέθετε και διαθέτει ικανά μέλη που αγαπούν τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, την κοινωνική προσφορά, καταναλώνοντας πολύτιμο χρόνο και κόπο για να  προάγουν την ευγενή άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.

  Όπως σε κάθε κοινωνικό μετερίζι έτσι κι εδώ υπάρχουν άνθρωποι, κοινοί θνητοί με αδυναμίες, που μπορεί να διαφωνούν, να έχουν τις δικές τους ιδέες και απόψεις, αλλά πάντα πετυχαίνουν τον στόχο και δικαιώνονται από το αποτέλεσμα γιατί λατρεύουν τον υγιή αθλητισμό.

  Όσο υπάρχουν σύλλογοι σαν τον ΑΠΣΔ Πιερίας ΖΕΥΣ, θα παράγεται ενέργεια, πάθος, αντοχή, λαχτάρα και ελπίδα για μια πιο όμορφη ζωή, για μια αποδοτική κοινωνία. 

 Αυτοί οι σύλλογοι που καλλιεργούν τον λαϊκό, μαζικό αθλητισμό, με εθελοντές και ενεργούς πολίτες, προκαλούν, αναγκαστικά, και την αφύπνιση των φορέων, των  θεσμών, καθώς και όλων των αρμοδίων που επιβάλλεται η άμεση, ουσιαστική συνδρομή τους κι όχι απλά η επιφανειακή τους παρουσία. 

  Συγχαρητήρια σε όλους τους αφανείς ήρωες που φωτίζουν τις δύσκολες μέρες μας και χαρίζουν στιγμές αγαλλίασης και ευφορίας στην άρρωστη κοινωνία μας.

Γιάννης Τσαπουρνιώτης .

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα