Μεγάλη νίκη σημείωσε ο μέχρι χθές αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας κ. Γιάννης Συμεωνίδης στις εκλογές της Ένωσης, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχειακό Μέγαρο Κονταριώτισσας του Δήμου Δίου – Ολύμπου .
Συγκεκριμένα επικράτησε με σημαντική διαφορά του έτερου αντιπάλου του κ. Γιώργου Γαβρίδη με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα 30 ψήφων υπέρ και 6 κατά .
Από τα άξια αναφοράς της διαδικασίας είναι ότι ο απερχόμενος Πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ κ. Στέργιος Τόκας είχε την αποδοχή όλων σχεδόν των σωματείων συγκεντρώνοντας 31 σταυρούς .
Αναμφίβολα τα ερασιτεχνικά σωματεία του Νομού μας αναγνώρισαν το έργο της απερχόμενης Διοίκησης για την ανάπτυξη και αναβάθμιση του Πιερικού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα και επιβράβευσαν τις προσπάθειες της με τεράστια εμπιστοσύνη, ώστε να συνεχιστούν, δίνοντας μάλιστα συντριπτική πλειοψηφία στον Γιάννη Συμεωνίδη και τους συνεργάτες του .
Οι δέκα νεοκλεγέντες συμβουλοι ανήκουν άπαντες στην παράταξη του κ. Συμεωνίδη και είναι οι :
Τόκας Αστεριος
Τσακνάκης Δημήτριος
Καρανικόλας Γεώργιος
Σπαθάρης Νικόλαος
Παυλίδης Απόστολος
Καπέρδας Νικόλαος
Αμβροσιαδης Γεώργιος
Σάββας Βασίλειος
Σιδηροπούλου Μέλα
Σιαμπίρης Αναστάσιος
Στη φωτό μετά την λήξη των αρχαιρεσιών ( από αριστερά) Ο “ισχυρός άνδρας” του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου κ. Στέλιος Καλαιτζίδης, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Μιλτιάδης Καλόγηρος, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρώτος σύμβουλος των εκλογών κ.Στέργιος Τόκας, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας και παρατηρητής της ΕΠΟ Δημήτριος Μπουχλαριώτης και ο Γιώργος Καρανικόλας, πρωτοεμφανιζόμενος στά κοινά της Ένωσης Πιερίας .