email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η Αφροδίτη Σκαφίδα είναι έγκυος – Θα γίνει για πέμπτη φορά πατέρας ο Πύρρος Δήμας

διαφήμιση

Γονείς θα γίνουν η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας, καθώς η πρώην αθλήτρια του στίβου είναι έγκυος.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Πύρρος Δήμας εδώ και καιρό αποτελούν ένα ευτυχισμένο ζεγαύρι με την σύντροφό του Χρυσού Ολυμπιονίκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της σύμφωνα με την εφημερίδα Ontime.

Τόσο ο Πύρρος Δήμας όσο και Αφροδίτη Σκαφίδα τηρούν σιγή ιχθύος σχετικά με το θέμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έδωσε το παρών στην εκδήλωση για την υποψηφιότητά της αθλήτριας στις επερχόμενες εκλογές. Εκεί η εγκυμονούσα επέλεξε ένα λαδί φόρεμα συνδυασμένο με ένα λευκό σακάκι.

Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έβαζε τα χέρια της μπροστά στην ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ο Πύρρος και η Αφροδίτη ήδη συγκατοικούν και διανύουν μια πολύ όμορφη και δημιουργική περίοδο.

H Αφροδίτη Σκαφίδα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του νυν κι εκ νέου υποψήφιου δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου. Ο Πύρρος Δήμας έχει τέσσερα παιδιά και ανυπομονεί να γίνει για πέμπτη φορά μπαμπάς!

As2A0488
Pirros Dimas Afroditi Skafida 15
Η Αφροδίτη Σκαφίδα Είναι Έγκυος – Θα Γίνει Για Πέμπτη Φορά Πατέρας Ο Πύρρος Δήμας 4
Skafida Dimas

Ειδήσεις σε ετικέτες

Χιλιάδες πολίτες στην Κατερίνη τίμησαν τη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών – Συγκλονιστικές ομιλίες από τη μητέρα, τον αδελφό και τον σύζυγο της Αθήνας. (Βίντεο)

Σχετικά άρθρα