email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ατομικά ταρτάκια με γραβιέρα και μανιτάρια

διαφήμιση

Ατομικά ταρτάκια

Υλικά για 4-6 άτομα:


Λίγο αλεύρι

500 γρ. φύλλο σφολιάτας

1 1/2 φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη

1 1/2 κιλό μανιτάρια φρέσκα ψιλοκομμένα

1 κ.σ. ελαιόλαδο

αλατοπίπερο

Εκτέλεση
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
Αλευρώνετε μία επίπεδη επιφάνεια και ανοίγετε το φύλλο σφολιάτας. Κόβετε σε δίσκους διαμέτρου περίπου 4 εκατοστών.
Τοποθετείτε τους δίσκους σφολιάτας σε ένα ταψί και με την βοήθεια ενός πιρουνιού τους τρυπάτε στο κέντρο της ζύμης.


Στο κέντρο κάθε μικρής σφολιάτας τοποθετείτε από μία κουταλιά της σούπας μανιτάρια και λίγη γραβιέρα, ραντίζετε με ελαιόλαδο και αλατοπιπερώνετε.
Ψήνετε για 20 με 25 λεπτά και αφού κρυώσουν τα μίνι ταρτάκια σας μπορείτε να σερβίρετε.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Ομελέτα λαχανικών

Ομελέτα λαχανικών Υλικά: 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε