email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Τηγανητά κεφτεδάκια με σπανάκι

διαφήμιση
Κεφτεδάκια

Υλικά για 6-8 άτομα:
1/2 κιλό σπανάκι
300 γρ. σέσκουλα
4-5 κρεμμυδάκια φρέσκα
2-3 πράσα
1 ματσάκι άνηθο
4 αυγά
1 φλ. αλεύρι
1 φλ. λάδι
Αλάτι
Εκτέλεση
Πλένετε πολύ καλά τα λαχανικά με άφθονο νερό.
Κατόπιν, τα ψιλοκόβετε και τα αλατίζετε ενώ στη συνέχεια τα αφήνετε να στραγγίσουν σε ένα τρυπητό.
Μόλις χάσουν τα υγρά τους, τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτετε τα αυγά, το λάδι και το αλεύρι και ανακατεύετε μέχρι να δέσουν καλά όλα τα υλικά.


Στη συνέχεια, ζεσταίνετε λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνετε μία- μία κουταλιά της σούπας από το μείγμα. Μόλις το σχήμα τους αρχίζει να παίρνει εκείνο των κεφτέδων τους βγάζετε από το λάδι.
Στραγγίζετε τα λάδια σε ένα κομμάτι χαρτί και σερβίρετε.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Ομελέτα λαχανικών

Ομελέτα λαχανικών Υλικά: 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε