email: [email protected]
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ψητά ρεβίθια με σκόρδο και παρμεζάνα

διαφήμιση

Ψητά ρεβίθια

Υλικά:

400 γρ. ρεβίθια, βρασμένα

1 κ. σ. ελαιόλαδο

2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

1 κ. γλ. ιταλικό βότανο

2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στεγνώστε καλά τα ρεβίθια. Όσο πιο στεγνά τα ψήσετε, τόσο πιο τραγανά θα είναι!
Βήμα 2
Σε ένα μεσαίο μπολ, προσθέστε τα ρεβίθια, το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τα μυρωδικά και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Απλώστε τα ρεβίθια σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήστε για 15- 20 λεπτά.
Βήμα 4
Ανακατέψτε μία φορά και ψήστε για ακόμη 15- 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσουν για 5- 10 λεπτά και απολαύστε.

Περισσότερα άρθρα για Συνταγές – Γλυκά πατήστε εδώ …

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα

Συνταγές - Γλυκά
Ομελέτα λαχανικών

Ομελέτα λαχανικών Υλικά: 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα ½ κόκκινη πιπεριά κομμένη σε